Saltlampor


Saltelektriska lampor tillverkas av kristaller av bergsalt som avlagrades i jorden för 200 miljoner år sedan och bryts med traditionella gruvmetoder, från djup på så mycket som 750-1000 meter. Detta gör att man fullt ut kan upprätthålla de naturliga fördelarna med salt, som skapats av naturen med en garanti att det inte finns någon toxisk kontamination. Saltlampor joniserar luften starkt och negativt och motverkar därigenom de skadliga effekterna av positiv jonisering.

Beroende på deras angenäma och mjuka ljus skapar de en unik atmosfär. När de placeras i närheten av en tv-apparat, dator etc. absorberar de skadlig elektromagnetisk strålning. De stöder behandlingen av människor som lider av astma, reumatism, högt blodtryck, åkommor i de övre luftvägarna och hjärtåkommor. I det rum där det finns en tänd lampa växer växter betydligt bättre.

Till följd av förångning av salt, svävar i luften mikroelement som är nödvändigt för att våra organ ska fungera väl.
På grund av dess varma och positiva energi har lampan uppskattats mycket högt av välrenommerade bioenergiterapeuter.
Tillverkning för hand garanterar att lampornas former är unika. Färgen på en saltlampa beror på innehåll och mängd mikroelement.
Produkten har ett certifikat från TÜV Rheinland som accepterats av EU-länderna.

Bergsalt
Sedan urminnes tider har salt spelat en viktig roll imänniskans liv.
Generellt är salt populärt som smakförstärkare i mat och till följd av
detta har dess positiva effekt på hälsan ofta glömts bort.
Vår epok är inriktad på ekonomisk utveckling. Det är en epok med elektronik och mekanisering, datorer, AV-utrustning, mikrovågor, radiatorer, etc. Alla dessa saker (på grund av strålningen kallad elektrisk smog eller positiv jonisering) har en mycket destruktiv inverkan på vårt humör som ger upphov till sjukdom och stress.
Bergsalt har sådana egenskaper att vem som helst hemma kan skapa (bara genom att ha en saltlampa) ett klimat som kan jämföras med atmosfären vid bergsbäckar, havsvikar och oceaner. Naturliga saltkristaller alstrar negativ jonisering, vilket ger samma effekt som när ett rum vädras i stark blåst. De neutraliserar skadlig strålning av vattenådror och elektrisk smog. På grund av negativ jonisering förbättras vårt allmänna humör, det blir lättare att andas, motståndskraften mot olika sjukdomar och stress stärks.
Populära sanatorier som etableras i inaktiva saltgruvor är det bästa beviset för detta. En annan fördel är att det renar luften från damm genom att saltet får dammet att sjunka till marken.